Jak provádět aktualizace LinkedIn, aniž by se zobrazovaly ve streamu

LinkedIn implementuje stream aktivit, který vašim připojením umožňuje zobrazit vaši nedávnou aktivitu na webu. K těmto aktualizacím aktivit dochází, když provádíte změny v informacích o zaměstnání, vzdělávacích informacích a osobních webech a aktualizace se také objevují, když si někoho přidáte do své sítě nebo někoho doporučíte. Ovládací prvky ochrany osobních údajů společnosti LinkedIn vám umožňují zastavit zobrazování těchto aktualizací ve zdroji aktivit a také vám umožní skrýt aktualizace z různých kategorií uživatelů.

1

Přihlaste se ke svému účtu LinkedIn. V horní části stránky klikněte na šipku dolů nalevo od svého jména; poté klikněte na „Nastavení“.

2

Přejděte dolů na kartu Profil v dolní části stránky. V části „Ovládací prvky ochrany soukromí“ klikněte na „Zapnout / vypnout vysílání aktivit“.

3

Zrušte zaškrtnutí políčka „Dejte lidem vědět, když změníte svůj profil, dáte doporučení nebo sledujete společnosti“ a klikněte na „Uložit změny“. Nyní můžete aktualizovat svůj profil, aniž by se zobrazovaly ve streamu.