Jak vymazat poslední vyhledávání, která se zobrazují pod Bingem

Vyhledávací stroj Bing obsahuje nastavení Historie vyhledávání, které umožňuje jednotlivě odebrat výsledky hledání nebo vymazat všechna vaše předchozí vyhledávání. Vymazání historie minimalizuje riziko, že se ostatní lidé při průzkumu na internetu budou snažit, zvláště pokud pracujete na sdíleném počítači. Toto nahrávání svých vyhledávání můžete také ovládat výběrem možnosti „Zapnuto“ nebo „Vypnuto“ v sekcích Historie.

Bing v prohlížeči

1

Kliknutím na odkaz „Historie vyhledávání“ na domovské stránce Bingu nebo seznamu vyhledávání otevřete stránku Historie. Výsledky vyhledávání se zobrazí ve čtvercích. Můžete také kliknout na odkaz „Více“ na domovské stránce Bingu nebo v seznamu vyhledávání a poté kliknout na „Historie vyhledávání“ v sekci Můj Bing, aby se otevřela tato stránka Historie.

2

Umístěte kurzor na položky vyhledávání, například v sekci Dnes, a zobrazí se tlačítko „Vymazat“. Kliknutím na „Vymazat“ odeberete tuto položku ze seznamu. Pokud jste vymazali všechny poslední položky, zobrazí se zpráva „Nemáte žádné nedávné vyhledávání“.

3

Chcete-li odstranit všechny položky hledání, vyberte možnost „Vymazat vše“. Po zobrazení výzvy k potvrzení této akce klikněte na „Ano, vymazat celou historii vyhledávání“. Vaše vyhledávání zmizí ze stránky Historie.

Aplikace pro Android pro tablety

1

Otevřete aplikaci Bing, klepnutím na tlačítko „Nabídka“ otevřete rozevírací seznam a klepnutím na „Nastavení“ zobrazte obrazovku Nastavení Bing.

2

Klepnutím na tlačítko Hledat v části Obecná nastavení otevřete stránku Nastavení. Klepnutím na „Přejít na historii vyhledávání“ otevřete sekci Historie vyhledávání. Klepnutím na „Zobrazit vyhledávání“ otevřete seznam vyhledávání.

3

Klepněte na Upravit výsledky hledání. Každá vyhledaná položka obsahuje tlačítko „X“ pro odebrání této položky. Klepnutím na „X“ odeberete položky po jedné. Klepnutím na „Vymazat“ odeberete všechny položky a poté klepnutím na „Vymazat vše“ potvrzení. V sekci Poslední vyhledávání se zobrazuje tato zpráva: „Vymazali jste celou historii vyhledávání.“ Klepněte na „Zpět na nastavení“.

Aplikace pro iOS

1

Spusťte aplikaci Bing a klepněte na ikonu, která vypadá jako seznam s odrážkami.

2

Klepněte na „Nastavení“.

3

Klepněte na „Bezpečné vyhledávání / Vymazat historii“.

4

Klepněte na „Přejít na historii vyhledávání“.

5

Klepněte na „Vymazat vše“ a poté znovu klepněte na „Vymazat vše“ pro potvrzení této akce.