Jak odstranit účet iTunes a nastavit společný účet

Od roku 2011 vám Apple neumožňuje smazat Apple ID. Tato zásada vám brání v trvalém smazání účtu iTunes. K dispozici jsou možnosti, které dosahují stejného výsledku, a mohou být užitečné, pokud chcete otevřít zcela nový účet iTunes. Můžete autorizovat až pět různých počítačů k používání vašeho nového účtu iTunes, což vám umožní vytvořit společný účet, který sdílí obsah mezi počítači a přidruženými zařízeními iOS.

Zakázání existujícího účtu iTunes

1

Spusťte iTunes v počítači, klikněte na nabídku „Obchod“ v horní části obrazovky a vyberte „Přihlásit se“. Zadejte Apple ID a heslo účtu iTunes, který chcete deaktivovat. Klikněte na tlačítko „Přihlásit se“.

2

Znovu klikněte na nabídku „Obchod“ a vyberte „Zobrazit můj účet“. Informace o vašem stávajícím účtu se zobrazí na stránce „Informace o účtu“.

3

V sekci „Platební údaje“ klikněte na tlačítko „Upravit“. V seznamu dostupných platebních možností vyberte možnost „Žádné“. Všechny existující informace o kreditní kartě jsou odstraněny. Klikněte na tlačítko Hotovo.

4

Upravte část „Fakturační adresa“ a odstraňte všechny informace z textových polí. Klikněte na tlačítko Hotovo.

5

Klikněte na tlačítko „Upravit“ vedle vašeho Apple ID a do polí „Heslo“ a „Ověřit heslo“ zadejte nové heslo. Klikněte na tlačítko Hotovo.

6

Kliknutím na tlačítko „Zrušit autorizaci všech“ zabráníte všem počítačům aktuálně propojeným s tímto účtem, aby jej nemohly používat nebo k nim mít přístup. Kliknutím na tlačítko „Hotovo“ uložte informace o účtu. Zvažte účet odstraněný a nepřihlašujte se k němu zpět na žádném počítači nebo zařízení iOS.

Upravte podrobnosti existujícího účtu iTunes

1

Spusťte iTunes, přihlaste se ke svému stávajícímu účtu a přejděte na stránku „Informace o účtu“.

2

Upravte platební údaje, fakturační adresu a heslo k účtu tak, aby odpovídaly podrobnostem požadovaného společného účtu. Pokud plánujete používat nové počítače se společným účtem, kliknutím na tlačítko „Zrušit autorizaci všech“ odeberete všechny aktuálně propojené počítače.

3

Klikněte na tlačítko „Upravit“ vedle vašeho stávajícího Apple ID a v sekci „E-mail“ zadejte novou e-mailovou adresu. V části „Heslo“ a „Ověřit heslo“ zadejte nové heslo. E-mailová adresa a heslo se stanou vaším novým Apple ID společného účtu. Klikněte na tlačítko Hotovo.

4

Zkontrolujte svůj e-mailový účet a kliknutím na ověřovací odkaz v automatickém e-mailu potvrďte své nové Apple ID. Otevře se ověřovací web, který vás požádá o zadání hesla nového Apple ID. Vaše nové Apple ID je nyní potvrzeno a aktivní.

5

Vraťte se do iTunes, klikněte na nabídku „Obchod“ a vyberte „Odhlásit se“. Znovu otevřete nabídku „Obchod“, vyberte „Přihlásit se“ a zadejte nové Apple ID a heslo společného účtu iTunes. Váš stávající účet je nyní aktualizován o nové Apple ID, uživatelské údaje a heslo.

Nastavení společného účtu iTunes

1

Spusťte iTunes na druhém počítači, který bude sdílet společný účet iTunes.

2

Klikněte na nabídku „Uložit“ a poté vyberte „Autorizovat tento počítač“. Zadejte nové Apple ID a heslo a klikněte na tlačítko „Autorizovat“. Počítač má nyní oprávnění k přístupu ke společnému účtu iTunes.

3

Znovu klikněte na nabídku „Obchod“ a poté vyberte „Přihlásit se“. Zadejte Apple ID a heslo společného účtu a klikněte na tlačítko „Přihlásit se“. Počítač je nyní plně propojen se společným účtem iTunes.

4

Opakujte postup autorizace a přihlášení až na pěti různých počítačích, které budou sdílet společný účet iTunes.