Jak odstranit synchronizované obrázky na iPhone

Apple iPhone vám dává možnost pořizovat digitální fotografie pomocí vestavěného fotoaparátu zařízení a obsahuje možnost tyto fotografie odstranit ručně pomocí ovládacích prvků iPhone. Odstranění synchronizovaných snímků je však jiný příběh. IPhone využívá iTunes, počítačový software vyvinutý společností Apple pro řadu mobilních zařízení společnosti, k přenosu fotografií do vašeho iPhone i jejich mazání. Nakonfigurujte předvolby synchronizace v iTunes a odeberte fotografie ze svého iPhone.

1

Připojte svůj iPhone k počítači a spusťte iTunes.

2

Klikněte na název iPhone uvedený v části Zařízení na levé straně iTunes.

3

Klikněte na „Fotky“ nad středovým panelem v iTunes. Možnosti synchronizace se zobrazují na středovém panelu.

4

Klikněte na rozevírací pole vedle položky „Synchronizovat fotografie z“ a vyberte zdroj obsahující fotografie, které chcete odstranit, například složku „Moje obrázky“ nebo „Photoshop Elements“.

5

Klikněte na „Vybraná alba“. Níže se zobrazí alba přidružená k vybranému zdroji fotografií.

6

Odeberte zaškrtnutí vedle fotoalb, která chcete z iPhonu odstranit.

7

Vpravo dole klikněte na „Použít“.